Ruoohonjuuritasolta ei korkealta tipu

Uusi yhteiskunnallinen liike

Maahamme on luotu uusi yhteiskunnallinen vaikuttajaliike,  Hajuliike (Harkimo-Jungner). Se ei tunnista väriä, vaan hajua. Sen tehtävänä on haistella, mitä vikaa on nykyisessä yhteisten asioiden hoitamisjärjestelmässä. Jos  havaitaan että systeemi tuoksuu väärähajuiselta, niin siltä pohjalta se pyrkii vaikuttamaan, että se saisi aikaiseksi   uudemmat raikkaammat tuulet järjestelmän korjaamiseksi. Onnea  valitsemallanne tiellä Hrry ja Mikael!

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Viestinnän ammattilaisia porukka näyttää olevan, joten ajatusten lobbaamisen valittuihin kohteisiin pitäisi olla osaavissa käsissä.

Jotenkin tuli mieleen Väyrysen kansalaispuolue, jonka lähtökohtana oli alkiolaisuus, LiikeNyt, Harkimo ja kumppanit, ajavat markkinoiden asiaa. Kun tarjolla on vielä SMP (Siniset MutanttiPersut) joka on myös ilmoittanut olevansa erilainen liike kuin perinteiset puolueet, on äänestäjillä varaa valita "puolueettomista" puolueista. LiikeNyt tosin saattaa keskittyä asioihin vaikuttamiseen ilman puoluepoliittista keulamerkkiä.

Toimituksen poiminnat